onsdag 7 december 2011

SANNINGEN!

Jag tar bara en kort paus om prästanställningsfrågor mm - för jag behöver pigga upp mig. En av de avhållna biskoparna - denne utrikes belägen - sände en viktig information, som jag inte kan undanhålla er. Det är inlägget Angela Merkel mogelijk dochter van Hitler volgens documenten unit de USSR!!!!!
Alla fattar: Det är möjligt att Angela Merkel är Hitlers dotter. Sådana uppiggande nyheter - själva SANNINGEN kan man efter en del krumbuktande förstå - måste delges många.

Det sägs att Merkel föddes den 17 juli 1954 - och då var Hitler nästan 10 år död? Nu finns i Stasidokumenten om nazidoktor Klaus Klauberg uppgifter som säger att hon i stället föddes den 20 april 1954, dvs på Adolf Hitlers födelsedag. Men bättre upp än så: Benedict XVI valdes till påve samma datum, dvs på Hitlers 116:e födelsedag. är den Snart nog efter dert att den nazityske påven valts, blev Merkel kansler, dvs fick samma position som henens far haft. Att Merkel uppskattar Wagners musik är också viktigt i sammanhanget liksom att påven Benedict är vaktar sin hjord - a German sheepdog, en schäfer, alltså. En schäfer påminner om en varg och Hitler kallades Herr Wolf och befann sig t ex i högkvarteret Wolfsschanze. Allt är väl klart så här långt?

Ett och annat måste kanske likväl nu klarläggas.

Dr Klauberg frigavs från sovjetiskt fängelse och fick tillåtelse att göra ett genetiskt experiment. Frusen sperma från Adolf Hitler befruktade Eva Brauns syster Gretl, som alltså blev surrogatmamma till det barn som var det närmaste ett barn med Adolf och Eva man kunde komma. När Angela Merkel föddes fattades ett beslut av Sovjet, USA och Vatikanen att flickebarnet skulle placeras i den evangeliska kyrkan i DDR men under den katolska kyrkans kontroll. Dr Klauberg fängslades sedan i Västtyskland och mördades av västtyskar och amerikaner efter två år i fängelset.

Nu kunde inte saken föras vidare förrän Vatikanen fått en tysk påve men då kunde Merkel väljas - f ö den 22 november, samma dag som Darwins bok Om arternas uppkomst publicerats år 1859. Nu kan Merkel som världens mäktigaste person förverkliga sin fars dröm att förena Europa under kontroll av Tyskjland och Vatikanen och när kontineten förernas börjar världens sönderfall och den yttersta tidens vedermödor och den gamle drakens förintande. Är det Angela Merkel som utsetts av Satan att leda styrkorna vid Harmageddon?

Det kanske blir för mycket information för er så här plötsligt men poängen är förstås att allt som berättas hänger ihop. Jag fascineras. Människans hjärna ser samband och ser den inte, så skapar den. Och på nätet kan vad galenskap som helst utminuteras.

Nu kan jag inte bestämma mig för om detta ska skrämma mig eller bara underhålla mig.
På en bild kan man se likheterna mellan Adolf och Angela, påpekar författaren - förutom mustaschen, förstås, lyder tillägget. Jag väljer att låta mig underhållas. Men kommer nyheten i Aftonbladet ska ni minnas var ni läste den först - och kolla Angelas utseende nästa gång hon dyker upp i tv? Är hon inte lite lik kring ögonen och i framtoningen?

7 kommentarer:

 1. Thorsten Schütte7 december 2011 kl. 09:57

  En bra bekräftelse på Goodwins lag (googla gärna!).
  Är som Tyskfödd hjärtligt trött på alla dessa anspelningar och konspiratoriskt lagda foliehattar!

  SvaraRadera
 2. Halleda. Vad vore världen utan alla dessa foliehattar. :-)

  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. TJA,

  för folkfördumningen är sanningar och lögner godtyckligt utbytbara. Snygga ingredienser f ö: Vatikanen, nazipåven Benedikt, Hitler, naziläkare, Sovjet(KGB?) och USA(NSA och CIA?).
  Jag vek ihop en aluminiumhatt till huvudskydd och skrattade av hjärtans lust.

  Biskop? I en entosingskyrka möjligen.

  Per S

  SvaraRadera
 4. Vem Angela än är lik, så verkar du vara dig lik, Bloggardag! Du blandar stort och smått, allvarligt och lättsmält. Har inte riktigt förstått vilken målgruppen egentligen är, men det är roligt att ha hittat din blogg. Vad ska komma härnäst? Och vad betyder godska? Är det öländska eller feltryck? Naja naja

  SvaraRadera
 5. Ring Dan Brown! Gick det förra gången ska det väl gå en gång till.

  LG

  SvaraRadera
 6. Benedikt XVI valdes till påve den 19 april 2005, inte den 20 april.

  SvaraRadera
 7. Ingen idé studera Merkels utseende. Humanoida reptiler kan nämligen förändra sin form till valfritt utseende. Visst är detta ett intressant område! Som foliehatten och signaturen Jan tidigare kommenterade: gör "en stor undersökning på Nätet". Det är Youtube University. Shape shifting reptilians kan man "studera" där. Jag roas ibland, men jag blir också emellanåt skrämd.
  /Olof

  SvaraRadera