onsdag 15 augusti 2012

Bild i cyberrymden

Det verkar som att bilden försvann fast jag kan se den i min dator.. Ni slipper se en överviktig bloggare i en sjukhussäng. Det är nog oxå Guds faderliga omsorg om oss.

18 kommentarer:

 1. Grattis! Det är bara den jordiska döden som påminner om sin existens, den har en medicin, den andliga döden är farligare men också den har botemedel. Blott den eviga döden är livsfarlig för mot den finns inget läkemedel. Sjukhusvistelse är ett gott teologiskt seminarium för präster. / Magnus Olsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Ett gott teologiskt seminarium för präster". Ta dig i brasan, Magnus. /Maria

   Radera
  2. Tackar den anonyma för de vänliga orden som klargjorde hur djupt den teologiska insikten satt, en förnämlig illustration för vilken jag tackar. /Magnus Olsson

   Radera
  3. Varför denna hårdhet?

   Visst är det väl så att den möjlighet till inlevelse i andras situation och tillvarons/livets volatilitet som en sjukhus-vistelse ger, en positiv erfarenhet?

   Hoppas du kryar på dig. din teologiska analys och inlevelse på sjukhuset är nog inte så fjärran Magnus inlägg.

   Broder Anonym

   Radera
 2. Överviktiga bloggare i sjukhussängar skrämmer inte så många. En ev tystad BoggarDag skrämmer däremot nog många, men skulle säkert kunna glädja vissa i den kyrkliga nomenklaturan.

  Har man inte så mycket glädjeämnen, så.

  Per S

  SvaraRadera
 3. Önskar Dig F Dag god bättring och tillfrisknande.
  Thomas A

  SvaraRadera
 4. Bild eller inte... Tråkigt att höra att du är på sjukhus. Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Kanske Du har flera förebedjare än vad Du kan veta./Bartholomeus jansenisten

  SvaraRadera
 6. Önskar Dig en god bättring. Du får ta väl hand om dig.

  SvaraRadera
 7. Käre Dag, Det var mycket tråkigt att höra! Ett snabbt och fullständigt tillfrisknande är min önskan för dig. Din röst och din penna behövs ett tag till. Åtminstone skulle den här jämmerdalen bli lite tristare utan dig och det är noga betraktat inte så lite. Allt gott och Guds rika välsignelse, i allt.

  SvaraRadera
 8. Ber för ditt tillfrisknande.
  Åse

  SvaraRadera
 9. Krya på dig, gamle gosse. Kyrkomötet skulle ju bli olidligt tråkigt utan dig./Lappen

  SvaraRadera
 10. Ber att du ska få vara kvar hos oss och kunna fortsätta blogga! En Guds nåd är det att få leva i samma jämmerdal som dig! Med sådant sällskap blir det aldrig jämmerligare än att det går att skratta lite åt det hela...

  SvaraRadera
 11. Instämmer i Jörgen U Bengtssons kommentar. Dag behövs mänskligt att döma minst lika länge i livet som biskop Bertil (som föll på sin bloggpost förra kyrkovaldagen).

  Beträffande Magnus och Marias kommentarer råkade jag kommentera dem under förra blogginlägget, se detta vid ev. intresse ;o).

  F.ö. har ju t.o.m. den trosfriske bloggkollegan Ulf Ekman på senare tid drabbats av kroppslig svaghet. Men skadeglädje, särskilt from sådan, är den enda falska glädjen, och att Gud ytterst avser vår hela och fulla hälsa till både kropp, själ och ande behöver vi sannerligen inte betvivla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Andreas jag följde ditt exempel och svarade där. / Magnus olsson

   Radera
 12. Lockades tillbaka till arenan. Tillfälligt återtagit plats i kommentatorshytten. Hm, tydligen halvtidsvila.
  Men vi får verkligen hoppas matchen snart blåses igång igen -med Guds hjälp!
  LG

  SvaraRadera