söndag 19 november 2017

FLASH! Nya besked om kyrkohandboksremissen FLASH!

Det var Kyrkostyrelse och så ska det bli gruppmiddag, snabbt till hotellet, få rummet och så går larmet per telefon. Remissammanställningen från Kyrkans Hus har kontrollräknats och siffrorna som nu kommer fram är helt annorlunda. Jag har inte hunnit läsa. Materialet finns, källskyddat, på kyrkligdokumentation.nu
Min sagesperson talade om skandal.
Det fanns en sak för Bloggardag att göra. Berätta. Läsa och värdera får ni göra själva.
Nu delar mänskligheten upp sig i två grupper: de nöjda och de missnöjda. Var hör du hemm?

5 kommentarer:

 1. Ska man anmäla sig som missnöjd - över liggande förslag och processen dit - eller nöjd - om det är så att några kulisser håller på att rasa?
  Kh på landet

  SvaraRadera
 2. Bli inte för upphetsad, det är exakt samma siffror som i grunddokumentet, fast man gjort en egen tolkning av hur ÄBs uttalande skulle mappas på svarsalternativen....
  Föga intressant för alla som LÄST grunddatat, men det kanske är för mycket begärt ?
  //SDG

  SvaraRadera
 3. Felet som kyrkokansliet gör är att slå ihop ”bra” med ”ganska bra” och därmed räkna ”ganska bra” som godkänt. Sä kan man ju inte göra.

  SvaraRadera
 4. Jag noterar att den remiss som jag, å min församlings vägnar, skickade in inte kommit med i sammanställningen. Jag har tidigare fått se den i Kyrkokansliets material. Det tycks mig därför som att det finns anledning att räkna med att det finns än fler röster än de som Excelarket vittnar om.

  SvaraRadera
 5. Innehåller också intressant bedömning av fritextsvaren som är ny i sammanhanget /GND

  SvaraRadera