fredag 23 maj 2014

Bloggpostuteblivande

Det blev inget idag. Ni undrar kanske varför. Jag har skrivit bok. Och det tog sin tid. Nu är bok och jag i slutfasen.

6 kommentarer:

 1. Svikare! Hur ska det nu gå? din blogg är ju som morgonkaffet.

  SvaraRadera
 2. Det måste vara skönt att vara känd och skriva en bok, för då får man väl denna publicerad på något av de stora förlagen. Annat är det för oss andra, mindre kända. Vi kan bara glömma sådant! Ja, såvida vi inte är före detta fängelsekunder, prostituerade eller har blivit utsatta för incest eller liknande, eller om man inte blaskar på med en massa mord på för läsaren kända platser. Vanliga borgerligas erfarenheter- utan kändisskap- verkar vara totalt ointressanta för etablerade förlag. Det kan jag och många med mig vittna om. Och jag tror inte att jag inte kan skriva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske en god idé?

   Att fylla Blekinge med mord, gärna i anslutning till guidade tyska gruppresor och företrädesvis i kyrkliga miljöer. Eller varför inte krydda med en smaskig shoot out på Oskarshamns Folkhögkola och ett mord på en suspekt, avgående ärkebiskop? Eller mass-nackning av tockar i huva i Mohedatrakten?

   Jag är övertygad om att boken blir spännande och läsvärd!

   Tocke

   Radera
  2. Vilka härliga idéer! Ger mig absolut uppslag!

   Radera
 3. Joel Josefsson23 maj 2014 kl. 11:35

  Grattis till ny bok! Handlar den om hur man bygger församling?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att bloggaren skall skriva många, tjocka böcker, helst ett par per år, det ger en mycket bra anledning att läsa dem och hoppas att däri kunna hitta sådant som belyser vår tids stora fara, den calvinistiska sk teologins smygande. Så skriv fler böcker, oftare! Då blir dagens blogg, läsvärd. / Magnus Olsson

  SvaraRadera