tisdag 8 december 2015

Synder i skogen

Det är inte så lätt att kunna ge instruktioner när hunden och husse är ute på stärkande skogspromenad. Vi skulle besiktiga eventuella stormskador å lantegendomen och fortsatte sedan vandringen ut i anfädernas marker. Hunden hade inte vett av att fascineras av två furor som fallit och därmed blottat berget därunder. Husse fascinerades och tänkte: "Jag är nog den första människan som sett denna klippa. Efter istiden låg den blottlagd - men därefter?" Hunden? En foxterrier hittar kvickt öppningar vid stormfällen som skulle kunna vara ingång till gryt och därmed spännande.

Så hade vi det. Telefonen ringde två gånger. Först när en stolt präst sa att han skulle beställa bokpaketet med de sju dödssynderna. Han trodde sig kunna använda böckerna som avstamp för spänstiga skriftetal och kul samtal i församlingen. Han köpte idén att använda världens intresse för synder och vända det intresset till konstruktivt tal om förlåtelse och försoning.

Telefonen ringde igen. Det var ännu en präst som undrade hur man beställer böckerna till det förmånliga priset. Jag kunde inte på gående fot redogöra för det utan lovade ännu ett blogginlägg.
Så vad nu?
Det är en vecka kvar.
Lekfolket kanske behöver trycka på sina präster att beställa bokpaketet.  Vill man skaffa sig böckerna för eget bruk, gäller samma villkor.

Beställer böckerna före den 15 december så får ni alla sju för 990:- 
Mitt namn ska anges, har jag fått veta. Det lönar sig. I fortsättningen kostar hela bokräckan 1400:-

Så här gör man:

1. Klicka på nedan länk.
http://www.synder.se/kopa-bockerna/
Längst ned på sidan finns fem alternativ för att köpa böckerna.
Alla sju (omedelbar leverans av de första tre och sedan de nästkommande fyra när de tryckts (våren 2016)). Mest förmånligt.
eller
De tre böcker som lanseras just nu.
eller
Enstaka böcker ur serien.
Alla priser inkluderar frakt - vid köp av alla sju böckerna ingår även portot för kommande leveranser.
 
Välj bokpaket och klicka sedan på knappen "Boka", så skickas du till en ny sida.
 
2. Fyll i namn och adressuppgifter.
Detta är absolut nödvändiga uppgifter för att vi ska ha en adress att skicka böckerna till.
Under adressraderna finns en lista över alla författare som bidragit med texter till De sju dödssynderna. Välj mitt namn, Dag Sandahl, i listan.
 
Kryssa i rutan som bekräftar att du accepterat köpvillkoren och klicka sedan på knappen "Bekräfta och betala", så skickas du till en ännu ny sida.
 
3. Tredje och sista steget är själva betalningen. Här finns knappar för att betala direkt med kort alternativt att betala via sin egen internetbank.
Detta betalningsformulär ligger på en säker server (https://) vilket ska garantera säkra betalningar. Är du ändå osäker på att betala med kort kan du klicka på knappen till din internetbank och betala via den istället.
 
Klart!
När betalning mottagits får vi kvitto på din beställning och böckerna skickas till dig.

2 kommentarer:

  1. När det gäller gatubarn vet jag intet om antalet men Biskop Tyrberg i Lund berättar efter ett möte med gränspolisen att det var "skrämmande att höra om det de beskriver som ett framväxande parallellsamhälle av kriminalitet och gatubarn i Sverige. https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1338046

    SvaraRadera
    Svar
    1. Framväxande parallellsamhälle? Finns det inte redan?

      Radera